Hoofdhuid problemen

 

Er zijn allerlei klachten waar u last van kunt hebben.

Morfose Kappers Someren heeft extra kennis over deze problemen en worden hierin voordurend bijgeschoold.

Ook "vreemde" plekjes en vlekjes krijgen onze aandacht, zodat we u tijdig kunnen adviseren hiermee een arts te bezoeken.

We zijn zelf nog altijd kapper en dus mogen we u geen diagnose stellen.

Onze missie is om tijdig te kunnen signaleren en indien in onze mogelijkheden te helpen u klachten te behandelen of verzachten.

Om de huid te behandelen maken we gebruik van producten van Mediceuticals, zij leveren en ontwikkelen unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid  in een optimale conditie brengen en houden. Zij hebben het Good Manufacturing Practices certificaat (GMP)

 Eczeem-Psoriasis-Allergie-Schilfers-Roos-

Jeuk- Vettehuid-Talg-etc.

 

Haaruitval

Haarverlies is vervelend probleem;

 

Er kunnen verschillende redenen zijn dat er haaruitval optreed, in veel gevallen is ons lichaam zelf herstellend en kan een haaruitval zichzelf herstellen. Toch kunnen we hier erg onzeker door worden. Misschien heeft het met stress, medicatie gebruik, Dieet of zwangerschap te maken.
Er zijn zoveel oorzaken die haaruitval kunnen geven, Morfose kappers Someren gaat graag samen met u ontdekken wat er de oorzaak van kan zijn, en nog belangrijker, een oplossing zoeken. En zo helpt u onzekerheid weg te nemen.

Dun haar;

veel vrouwen worden hier onzeker van, mannen soms ook!

Ook hiervoor geld dat wij geen arts zijn die u een diagnose mogen geven, maar we kunnen wel onze vermoedens met u delen en zo naar oplossingen gaan zoeken. 

Soms kunnen we met onze producten van Mediceuticals toch voorkomen dat de haartuival toeneemt of kunnen we u andere oplossingen bieden.

Angela de eigenaresse van Morfose kappers Someren heeft nog een tweede zaak die enkel en alleen gericht is op Haar en Hoofdhuid problemen, daar zijn ook oplossingen mogelijk opgebied van haarwerken, pruiken en haarstukjes. Omdat daar alle privacy is kan het prettiger zijn om daar een afspraak te maken voor uw klachten, daarnaast heeft Angela met Salon 2.0 contracten met verzerkingsmaatschappijen en heeft u in geval van dit soort oplossingen waarschijnlijk nog recht op een vergoeding. Wilt u hierover meer weten neeem dan contact op met Angela Salon2.0 Asten

 

 

 
 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: