scholier of student ?!

   wassen-knippen-stylen    € 17.- *

 *Alleen op vertoon van een geldige school/studenten-pas

 

 

 Maak je afspraak online

 

 Haarstijlen voor hem & haar
De mode veranderd snel, de een wil kort de ander wil lang. Dat vraagt veel creativiteit.

Wij volgen opleiding en workshops in Nederland maar ook soms in het buitenland.

Met deze opgedane kennis en kunde zijn we op de hoogte van haarmode en haarverzorging.


Uitdaging
Wij gaan de uitdaging aan, om t mooiste in jezelf naar voren te halen. Want het leukste van ons vak is om jouw met een zelfverzekerd en blij gevoel de deur uit te laten lopen.

Haarstijlen voor de vrouw
Wist u dat uw gezichtsvorm bepalend is voor uw kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij u graag advies over geven.

Ovaal gezicht
Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt u bijna ieder kapsel hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.

Rond gezicht
Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt. Wilt u een pony? Houdt deze dan lang en schuin.

Vierkant
Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder uw kaken valt.

Hartvormig
Bij een hartvormig gezicht is uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal bent u de trotse bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Laat uw haar niet korter knippen dan kinlengte en ga eventueel voor een rommelige pony.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: